top of page

Möt Ola Lindgren, Marknadschef på Enerco EA


"På ProcessTeknik mässan kommer vi att visa upp en liten robot som kan utvärdera svar från besökaren och dela ut belöningar. Det viktigaste är självklart gränssnittet mellan brukare och robot. Vi kommer även att visa ett enkelt stopptidsuppföljningssystem."

 

Hej Ola, du ska vara med oss i montern på ProcessTeknik mässan i Göteborg den 18-20 oktober.


Du ska ha med dig en robot som man kommunicerar med via telefonen. Att man med några enkla frågor som man besvara på sin telefon kan få roboten att agera därefter. Verkligen en kul grej att få testa på som besökare. Berätta mer om detta kommunikationsverktyg, tack.

Vi har tagit fram denna robotcell för att attrahera yngre medarbetare till branschen och den är även byggd som ett examensarbete från början.


Den här tekniken med roboten och kommunikationen kan man använda i flera miljöer, eller hur? Hur använder ni dem eller era kunder?

Vi kommunicerar med robotens system med hjälp av ett Scadasystem (Ignition) som vi använder till många skalbara projekt till slutkunder idag.


Du har även med dig en teknik som heter MUR-Box. Ett system som samlar in data och visar statistik och drifttid med mera. Vad är det som gör att detta system är så speciellt?

Det som utmärker MUR-Boxen är att vi snabbt kan installera systemet på din anläggning och börja mäta stopptid, redan samma dag kan man börja utvärdera olika typer av störningar.


Vad är det ni kan erbjuda andra företag för lösningar som gör att de kommer närmare ett smart maintenance?

Vi har erfarenhet från olika typer av industrier och vet att våra kunder har lite olika behov.

Vi kan hjälpa till med tips och råd om vad man kan börja för att bli av med de största slöserierna med MUR men även vad man kan göra för att finslipa sin maskinpark med allt från digitalisering till fysiska uppriktningar.


Vad vill du att våra besökare ska få med sig om ämnet efter besöket hos oss?

Jag hoppas att de känner sig inspirerade och att vi tillsammans kan påverka och skapa framgång genom kompetens och förståelse för både arbetssätt och utrustningar så att vi kan ha kvar och locka till oss industrier till vårt avlånga land.


TUSEN TACK OLA!


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page