top of page

Halmstads Energi och Miljö AB (HEM) välkomnar till Energigruppsmötet


Hej Anders och Halmstads Energi och Miljö AB (HEM). Berätta om dig, vem du är och din bakgrund. Vad har du för uppdrag på HEM?

Jag är 59 år, bor i Sennan utanför Halmstad. Jag är underhållschef på HEM. Har tidigare jobbat 32 år i Pappersindustrin, som är kända för att vara bra på Underhåll/tillgänglighet.


HEM blev medlemmar i SC mars 2020. Ni blev då med i Energigruppen som har haft möten sedan dess. Och den 22 nov är ni själva värdar för denna grupp.

- Vad är det bästa med denna grupp? Många av deltagarna är från större organisationer som har kommit längre än oss i sin utveckling och det är inspirerande


- Vad kan du berätta om som ni fått med er därifrån? Det har varit inspirerande föredrag om t.ex. Ringhals och Göteborgs Energis digitala strategier


- Vad hoppas du att du/ni får ut av träffen hos er den 22/11? Vi hoppas kunna förmedla vår jordnära approach på Smart Maintenance, som jag tror många mindre energibolag känner igen sig i, samt få spännande information om vad som har hänt sedan sist i medlemsföretagen.


Energibranschen är ju en glödhet bransch just nu. Berätta om HEM’s situation. HEM-s kundtjänst blir kontaktade av så många kunder att vi har gått upp i stab för att hantera situationen. Det är frågor om allt från hur man ska kunna betala elräkningen till hur man kan spara på el och ett stort intresse för att ansluta till fjärrvärme.


Har ni sett några förändringar gällande energiförsörjning i Halmstad nu pga den rådande situationen?

Vår största produkt fjärrvärme har gått från att vara en produkt i förvaltning och svagt minskad efterfrågan till ett mycket stort intresse för nyanslutningarI april 2021 intervjuade vi Ola Harrysson hos er, projektledare för ”Lights out”. Och vi hade även ett webbinarium på ämnet. Vad har hänt med detta projekt sedan dess?


Vi har nyligen haft en APT med hela produktionsorganisationen, som en form av kick-off för projektet. Dessförinnan har vi kört workshops med alla på Produktion för att fånga upp personalens tankar och förslag på förändringar som kan gynna projektetVi önskar alla i Energigruppen välkomna till Halmstads Energi och Miljö AB på vårt möte den 22/1115 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page