top of page

Fler närvarande trots distans

Industrie 4.0, algoritmer, neurala nätverk, grafdatabaser, trådlöst internet, augmented reality, smart industri, smart maintenance… Det är mycket vi måste kunna. Och, det är inte nog med det. Utvecklingen är enorm, allt vi lär oss är en färskvara som måste förnyas. Ofta dessutom.


Hur skall detta ständiga lärande gå ihop med det övriga livspusslet?


Lösningen heter förstås internet. Webbinarier är kan nästan alltid göras mycket kortare än seminarier och har ingen ”framkörningstid". Vi kan delta från kontoret, hemifrån, från ett tåg…


Därför satsar vi numera hårt på detta sätt att dela information. Ingen kan vara med på allt, men de flesta kan hitta något.


2020 var Sustainability Circles bästa år någonsin när det gäller det antalet tillfällen som någon i näringslivet deltog i en av våra aktiviteter.


Och, när det är digitalt kan det spelas in. Allt vi gjort finns i vårt bibliotek på hemsidan som alla medlemmar kan nå via ett password. Precis när ni vill. En eller flera gånger.


Nackdelen är väl att vi knyts allt hårdare till våra datorer. Vi måste anstränga oss för att hinna med en skogspromenad och få andas lite frisk luft.


Vi ses på nätet!

skogspromenad
skogspromenad

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page