top of page

ProcessTeknik mässan 18-20 oktober 2022 - Möt Bengt Grönlund, AVEVA SELECT Scandinavia

Uppdaterat: 6 okt. 2022


Hej Bengt, du ska vara med oss i montern på ProcessTeknik mässan i Göteborg den 18-20 oktober.

Jag måste säga, att när jag YouTube:ade ”Unified Operations Center AVEVA”, blev jag helt hänförd. Wow:ade kan andra säga. Källa: https://www.youtube.com/watch?v=N4aXn_9DJB0

- Kommer du att ha med något liknande till mässan så att våra monterbesökare förstår vad de bör investera i?

Ja, vi kommer att visa en miljö där man kan övervaka och analysera en produktionsverksamhet från ett överordnat perspektiv och borra sig in i olika system för att prognostisera produktionsutfall över tid, men även monitorera riskbaserat underhåll ända ner till minsta vibration i ett kullager eller anna detalj. Från en och samma vy och med samma data till grund.


- Kan våra monterbesökare ”leka” med programmet i montern för att själva bilda sig en uppfattning?

Vi visar en exklusiv demomiljö där vi kan se hur de olika delsystemen adderar varandra till en tydlig och fin översikt. Den gör sig bäst i ett Command center med väggskärmar som vi har i våra Experience Studios runt om i världen. Är man mer intresserad kan man också besöka oss för en livedemonstration på våra kontor i Danmark, Norge eller Sverige.


- Det här programmet har varit ute i ett par år, hur har mottagande varit? Vilka effekter har ni sett hos företag?

Det här systemet adderar alla de olika system som finns hos ett företag tex SCADA, MES Underhåll, Analytics, Video med mera i en och samma vy vilket ger oslagbar visuell närvaro smart och snyggt. Dessutom extremt kostnadseffektivt eftersom alla inom en organisation använder samma fina grunddata som underlag för beslut.


- Har ni utbildningar i området – eller hur fungerar det?

Vi har egna utbildningar inom alla AVEVAs områden, on-line eller på plats, dessutom en certifieringsprocedur för att få titulera sig Certified AVEVA partner, ett kunskapsbevis på genomgångna utbildningar med dokumenterade projekt.


- Vad vill du att våra monterbesökare ska få med sig efter ett besök hos AVEVA/SC montern?

Som besökare får man en överblick av AVEVAs nya industriella mjukvarulösningar i allt från teknisk utveckling i CAD 1/2/3D via drift och underhåll till prestanda-analys, dvs hur man trimmar och optimerar sin produktion med hjälp av data-analys och automatiskt återkopplar till personer och maskiner och dessutom får löpande underlag till processförbättringar.TUSEN TACK BENGT!

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page