top of page

Möt Peter Hultqvist, DynaMate och grundare för MUR, på ProcessTeknik mässan 18-20 oktober.


Du kommer att ha med dig MUR-Boxen (Maskin Uppfyllning i Realtid) som är en enkel stoptidsmätning. Man kan också säga att MUR-Boxen är en signalbox som man kan koppla in en sensor på eller direkt till en maskin. Berätta mer om denna fantastiska produkt som du har varit med och tagit fram. Varför är den så bra?


Lätt att koppla in då det endast krävs grundläggande kunskap om din egna maskin. Dess PLC funktionalitet är byggd med fokus på stopptidsmätning men vi har har vid flera tillfällen utökat funktionerna tack vare dess möjlighet till uppgradering. All anpassning sker centralt av kunden själv eller via vår support.

Hur kan besökarna få testa på MUR-Boxen?

Vi kommer visa upp vår MUR-Väska som innehåller ett komplett MUR-System med server, terminal, MUR-Box och optisk sensor. Som besökare kan man prova på inrapportering och ta del av dess infoskärm.


Vad är det som skiljer denna produkt med andra?

MUR är gjort för att kunna kopplas in till alla typer av maskiner av företaget själv. Likaså bygger och anpassar företaget själv sina rapporter och infoskärmar.


Hur kan ett företag som är intresserad av produkten få testa den i sin miljö?

Företag kan testa systemet i en månad och därefter är det lätt att köra vidare. Det finns även en projekt där de kan testa i 6 månader utan kostnad.


För den som inte känner till produkten, hur har några av de företag som har den hos sig upplevt den?

MUR har gett viktig information om möjlig kapacitet och förbättringsåtgärder som resulterat i 20% förbättring av tillgängligheten.

a. I och med att man blir medveten om vad som händer i produktionen så blir det också en annan typ av diskussioner, nu vet vi exakt vart problemen ligger och kan sätta in rätt åtgärder direkt.

b. Men det finns också fördelar för personalen, de får ju en enklare vardag om maskinerna går mer.


TUSEN TACK PETER!


37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page