top of page

Möt Anders Tiger

Uppdaterat: 15 mars 2022


Varmt välkommen Scania Industrial Maintenane AB, och till dig Anders.

Berätta vem du är, och vad gillar du att göra på din fritid?

Anders Tiger 57 år och bor i Eskilstuna. På fritiden så blir det mycket träning och att umgås med familj och vänner.


Du är Verksamhetsledare och Senior Maintenance Engineer på Scania Industrial Maintenance AB – berätta kort om din professionella bakgrund.

Jag har jobbat drygt 25 år inom underhåll. Har erfarenhet av produktionsunderhåll till största delen men även från underhåll inom kommunal räddningstjänst. Har jobbat både nationellt och internationellt med både produktions

och underhållsutveckling.


3.Innovation, hållbarhet och digitalt fokus är era spännande tre fokusområden. Kan du nämna en utmaning som ni står inför inom respektive område?

Scania står inför många stora förändringar på alla dessa tre områden med ett fokus på omställning mot hållbara transporter. Det innebär ett stort fokus på ny teknik som gynnar den omställningen men även hur tillverkningen ska ske på ett hållbart sätt. Scania Industrial Maintenance har ett stort fokus på såväl forskning som införande av digital teknik och smart maintenance.4.Vad ser du fram emot i ert engagemang i Sustainability Circle?

Vi hoppas kunna vara med och bidra till utvecklingen av underhåll och kunskapsspridningen som sker inom Sustainability Circle. Ett levande nätverk med en alltid pågående diskussion om underhåll är otroligt viktigt för att bibehålla en hög utveckling.

5.Något du ser fram emot?

Jag ser fram emot att möta såväl nya som gamla bekanta och att vi ses senare i år på underhållsmässan.115 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page