top of page

Cybersäkerhet med AVEVA Select Scandinavia AB


Bengt Grönlund arbetar som Business Development Manager - Asset Permormance - på AVEVA Select Sacandinavia AB


"Reducing downtime, preventing costly failures and focusing on shaping your company’s future is feasible with our Asset Performance Management (APM) software. This technology offers you improved analysis, the opportunity to eliminate inefficiencies, optimize operations and improve profitability. With this, you can overcome today’s industrial challenges and enhance your company’s asset performance."


Några känner dig från Wonderware, men nu har ni bytt namn till AVEVA Selecta Scandinavia. Berätta mer om detta. Vi har blivit en prioriterad partner till AVEVA och vi har kvalificerat oss till att hantera hela AVEVAs portfölj av Industriella mjukvaror, allt från Processsimulering, 3D engineering via SCADA- och MESsystem till Avancerad analys av industriell data, total ett par hundra olika system helt inriktat på Industriella applikationer. Vi kallar det Performance Intelligence.


Den 28 april ska du leda webbiariet på det mycket spännande tematIndustrial cybersecurity, how to manage the threat to our assets”. Onekligen något som ligger i tiden för alla. Kan du ge oss en ”sneak-peak” på vad du ska berätta?

Det kommer att handla om de risker man som bolag är tvungen att hantera, grundat i de industriella processer man har, kompetensen hos personalen som hanterar system och sist men inte minst i en integrerad värld hur arbetar de leverantörer man använder för att undvika säkerhetsrisker.


Enligt dig, hur har denna fråga utvecklats det senaste året/tiden? Trender? Den är en exponentiell utveckling av de hot som uppträder runt om oss, det är inte längre bara superprogrammerare som utför attacker samtidigt vår digitalisering accelererar.


Cyber-attackerna sägs bli mer sofistikerade i sitt slag. Förslag på defens? Jag kommer visa ett par exempel på detta i webbinariet den 28 april.


Tack Bengt!


35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page