top of page

Anna Jarnö - Svenska Mässan koncernen


1)Varmt välkommen Svenska Mässan, och till dig Anna Jarnö.

Berätta vem du är, och vad gillar du att göra på din fritid?

Hejsan, tusen tack! Ursprungligen är jag Smålänning men bor i Göteborg och Örgryte sedan många år tillsammans med mina härliga tonårsdöttrar och maken Björn. Jag är civilekonom tillika inbiten marknadsförare som vid sidan om jobbet gärna hänger i stallet, träffar vänner eller tar en långpromenad i Delsjöområdets naturreservat som ligger runt knuten.


2) Du är Business Manager – berätta om din bakgrund och nutid.

Att vara Business Manager på Svenska Mässan Gothia Towers innebär att jag är ansvarig för en rad mötesplatser hos oss, bl a Underhållsmässan, ELFACK och Power Electrification Summit. Jag började arbeta med mässor och internationella mötesplatser redan 1997. Trots många års erfarenhet är jag fortfarande lika fascinerad av dynamiken i det personliga mötet som uppstår på mässor inom olika branscher världen över. Det är helt unikt och känns ännu viktigare efter två år av pandemi!


3) För två år sedan fick många av oss fly underhållsmässan då pandemin kom. Vi ser så fram

emot att vara en del av mässan 2022. De flesta våra medlemmar kommer att komma till

Underhållsmässan. Vad ser du mest fram emot där? Nyheter?

Precis, det blev en märklig upplevelse att stänga mässan mitt i steget förra gången. Vi vet ju att Underhållsmässan är efterlängtad av många, både besökare och utställare. Viktigast i år tror jag är att äntligen få ses fysiskt och få chans att träffa både kunder, partners och kollegor inom branschen. Dessutom arrangerar vi som alltid en rad aktiviteter och ett spännande scenprogram, som är kostnadsfritt för alla besökare. I programmet är det framför allt case från olika branscher som lyfts fram, i syfte att erbjuda kunskapsutbyte och inspiration. Som alltid är det tekniken som står i centrum på Underhållsmässan, men även ledarskap, förändringsresor och nya affärsmodeller. Allt om mässan och programmet finns på underhall.se.


4) Hur ser du att mässan kan utvecklas? På vilka sätt?

Underhållsmässan har gjort en helt fantastisk utvecklingsresa de senaste tio åren och mot bakgrund av omställningen under pandemin så är min personliga övertygelse att mötesplatser av den här digniteten (Underhållsmässan är störst i sitt slag i Europa) blir ännu viktigare i framtiden. På kort tid och med en förhållandevis liten insats kan man skapa kontakt med helt rätt personer inom en bransch och få till stånd både spontana och planerade affärsmöten. Det blir helt enkelt både resurs- och tidseffektivt, så det känns som att det ligger helt rätt i tiden.


5) Vad ser du fram emot i ert engagemang i Sustainability Circle?

Att lyssna, lära och få chans att träffa både nya och gamla bekantskaper! Det finns garanterat en stor kunskap inom tankesmedjan som vi på Svenska Mässan kan dra lärdom av för att skapa ännu bättre mötesplatser framöver. Så min gissning är att det kommer att komma massor av goda idéer ut av vårt samarbete, vilket känns riktigt spännande!


Tusen tack Anna! Vi ser så fram emot Underhållsmässan!

211 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page